Meslek Yüksekokulumuz Kurumsal Kalite Hedefleri Doğrultusunda Muş Belediye Başkanı ile Bir araya Geldi

Meslek Yüksekokulumuz Yerel Yönetimler Programı öğrencileri, kurumsal kalite hedefleri doğrultusunda gerçekleştirilen “Kalite Komisyonu” çalışmaları kapsamında Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ile bir araya geldi. 17 Aralık Salı günü Lale Parkı’nda gerçekleştirilen programa  SBMYO Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu, Yerel Yönetimler Program Başkanı Mustafa Fahri Mirhanoğulları, Yerel Yönetimler Programı Danışmanı Öğr. Gör. Nevzat Erdoğan, İşletme Yönetimi Program Başkanı Öğr. Gör. Kübra Karakuş ve Öğr. Gör. Yelda Kale’nin yanı sıra öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Program kapsamında Başkan Asya, öğrencilerimizin sorularını yanıtlayarak yerel yönetimlerdeki tecrübelerini paylaştı. Yerel Yönetimler Programı ile ortak çalışmanın şehir açısından önemine değinen Asya, öğrencilerimizin belediye çalışmalarına katılımlarının sağlanacağını ifade ederek öğrencilerimizi ilk belediye meclisi toplantısına davet etti.

Öğrencilerimiz açısından oldukça verimli geçen ve Asya’nın katılmaktan memnuniyet duyduğunu belirttiği program, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.