Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu 2018-2019 Mezuniyet Töreni

Meslek Yüksekokulumuz 2018-2019 mezuniyet töreni 1071Malazgirt Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. Törene, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Murat Aydın Şanda, Genel Sekreterimiz Harun Demir, Genel Sekreter Yardımcısı Öğr. Gör. Ferit Uslu ve Sosyal Bilimler MYO Müdürümüz Dr. Mehmet Özalper, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Tören, dereceye giren öğrenciler adına Meslek Yüksekokul birincisi Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Hediye Arslan’ın yaptığı konuşma ile başladı. Mezun öğrenciler adına kürsüye çıkan Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü öğrencisi Hediye Arslan, konuşmasında, Sosyal Bilimler MYO’nun bütün akademik ve idari kadrosuna öğrencilerin üzerindeki emeklerinden ötürü teşekkür etti.

Meslek Yüksekokul birincisi Hediye Arslan’ın konuşmasının ardından kürsüye davet edilen Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Mehmet Özlaper ise şunları söyledi: “Muş Alparslan Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksek Okulu 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında mezun olan kıymetli öğrencilerimizin mezuniyet sevincini paylaşmak, mutluluklarına tanıklık etmek ve gençlerimizi geleceğe uğurlamak için bir araya toplanmış bulunmaktayız. Öncelikle bu anlamlı günde sevincimize ortak olduğunuz için şahsım ve Muş Alparslan Üniversitesi adına herkese teşekkür ediyor, törenimize hoş geldiniz diyorum.

Kıymetli Mezunlarımız,

Uzun yıllardır devam ettirdiğiniz eğitim öğretim hayatınızın amacı meslek edindirmede bilgi ve beceri kazandırma olan üniversite eğitimini de başarıyla tamamladınız. Kıymetli öğrencilerimiz bugünden itibaren daha sorumluluk sahibi bireyler olarak yaşam yolunda ilerleyeceksiniz.

Sizler ülkemizin, milletimizin geleceği ve birer aydınlık yüzüsünüz. Bizler burada sizlerin başarılarını alkışlamak için bulunuyoruz. Her ne kadar hocalarınıza ve ailelerinize sizlere olan benzersiz katkılarından ötürü minnettar olsak da, bugüne sizler kendi çaba ve alın terinizle geldiniz. Vardığınız bu nokta ile ne denli mutlu olsanız, övünseniz hakkınız. İnanıyoruz ki, aldığınız eğitim, bilgi ve tecrübeyle, hayatınızda önemli başarılar elde edeceksiniz. Sadece başarı ve sonuç odaklı değil, aynı zamanda insan odaklı olun.

Sizler; başarıdan başarıya koşarken Muş Alparslan Üniversitesi’ni daha da yüceltecek ve bizleri onurlandıracaksınız. Sizi saygı ve sevgilerimle kutluyorum.”

Mezuniyet töreni, farklı programlardan dereceye giren öğrencilere hediye ve okulu tamamlayan bütün öğrencilere mezuniyet belgelerinin takdimi ve kep atma töreni ile son buldu.