Meslek Yüksekokulumuzda “ Öğrenci Davranışları” Konuşuldu

Muş Alparslan Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tamella Aliyeva Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Halkla İlişkiler Programı’nın organize ettiği “Öğrenci Davranışları” başlıklı bir seminer verdi. Programa Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Mehmet Özalper, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Dündar, akademik ve idari personel ile öğrencilerimiz katıldı. Personelin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Dr. Mehmet Özalper’in yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Prof. Dr. Tamella Aliyeva, kısaca biyografisini anlattı, öğrencilik yıllarını günümüzdeki eğitim imkanları ve ortamlarıyla kıyaslayarak değerlendirdi.

Prof. Dr. Tamella Aliyeva, okumanın öneminden ve öğrencilikte motivasyon kaynaklarının neler olduğundan bahsederek başarı ve mutluluğun insanın kendi çabasıyla doğru orantılı olduğunu belirtti. Konuşmasının devamında iletişimin öneminden bahseden Prof. Dr. Tamella Aliyeva, iletişimin evrensel boyutunu vurguladı. Seminer soru cevap bölümünden sonra Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Ahmet Dündar tarafından Prof. Dr. Tamella Aliyeva’ya sunulan teşekkür belgesi ile sona erdi.