Meslek Yüksekokulumuzda Tarihî Murat Köprüsünde Düzenlenecek Çevre Etkinliği İçin Toplantı Yapıldı

Muş’un sembol mekânlarından olan Tarihî Murat Köprüsü’nde Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) ile yenilenebilir enerji kaynakları alanında faaliyet gösteren ENERGO-PRO işbirliği ile düzenlenecek çevre etkinliği hakkında bir toplantı yapıldı.

SBMYO Müdürü Dr. Mehmet Özalper’in makamında etkinliğe ilişkin detayların görüşüldüğü ve planlamanın yapıldığı toplantıya SBMYO Müdür Yardımcısı Abdullah Demir ve Yönetim ve Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Bengü Şekeroğlu ile ENERGO-PRO Kurumsal Sosyal Sorumluluk Birimi Yöneticisi Casim Can Hindioğlu ve firmanın Halkla İlişkiler Uzmanı Cihat Baluken katıldı.