Meslek Yüksekokulumuzda TÜBİTAK Girişimcilik Programları ve İnovatif Girişimcilik Semineri gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuzda, akademisyenlerimizi ve öğrencilerimizi TÜBİTAK Girişimcilik Programları hakkında bilgilendirmek ve inovatif girişimciliği tanıtmak amacıyla bir seminer düzenlendi. Meslek Yüksekokulumuz Prof. Dr. Fuat Sezgin Derslikleri FS103 Nolu salondaki seminere, KARGEM Müdürü ve KÜSİ Temsilcisi Dr. Öğr. Üyesi Zeliha TEKİN, Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) Muş Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Fuat ÖZKAN Sosyal Bilimler MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Ahmet DÜNDAR ve Öğr. Gör. Abdullah DEMİR, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

İnovasyon ve girişimcilik kavramlarının örnekler üzerinden anlatıldığı seminerde, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı bünyesinde; altı teknoloji grubu ve dört destek grubu bulunan projeler hakkında bilgi verildi. 1512 – Tekno-girişim Sermayesi Desteği Programı hakkında da bilgilendirme yapılan seminerde DAKA Koordinatörü Fuat Özkan tarafından “Üniversiteliler Gözüyle Kalkınma Temalı Proje Yarışması” hakkında da bilgi verildi.