2018-2019 Sosyal Bilimler MYO Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı

Sosyal Bilimler MYO 2018-2019 Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu “2018-2019 Akademik Kurul Toplantısı”, Sosyal Bilimler MYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Özalper’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıya Sosyal Bilimler MYO  Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Abdullah Demir, Öğr. Gör. Ahmet Dündar ve akademik personel katıldı. Toplantıda 2018-2019 Güz Yarıyılı Eğitim Öğretim yılında gerçekleştirilecek bölüm bazındaki çalışmalar ve yeni döneme hazırlık konuları ele alındı.  Ayrıca akademik ve idari anlamda mevcut durumlar görüşülüp birim ve alanlarda değerlendirilmek üzere akademisyenlerin düşünceleri ve önerileri konuşuldu.