Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan Yıl Sonu Kahvaltısı

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) akademik ve idari personeli, 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı sonunda tertip edilen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Toplantıya SBMYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Özalper, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Abdullah Demir ve Öğr. Gör. Ahmet Dündar başta olmak üzere akademik-idari personellerimiz katıldı.

Geçen bir yılda akademik personelimizin yurt içinde ve yurt dışında gerçekleştirdikleri akademik çalışmaların memnuniyet verici olduğunu belirten SBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özalper, “Akademik personelimizin lisansüstü eğitim çıtası, hocalarımızın özverili çalışmaları sayesinde ciddi anlamda yükseldi. Bu durum meslek yüksekokulumuz bağlamında önemli olduğu kadar üniversitemizin genel eğitim kalitesine de katkı sağlayacaktır” dedi.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının değerlendirildiği toplantıda SBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özalper dönem içi ve dönem sonunda yürütülen iş ve işlemleri gerçekleştiren yüksekokul personellerine teşekkür ederek, var olan birlik beraberlik ruhunun artarak devam edeceğini belirtti.

Gelecek eğitim-öğretim yılında yapılması gereken hazırlıklar ile ilgili fikir alış verişinin de yapıldığı organizasyon, Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Özalper’in teşekkür konuşması ve personelimizin samimi sohbetleriyle sona erdi.