Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunda Devir Teslim

Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu (SBMYO) müdürlüğü görevine Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Özalper getirildi. SBMYO’nun akademik ve idari personeli hem görevini Dr. Özalper’e devreden Dr. Öğretim Üyesi Servet Şengül’e veda etmek hem de Müdür Dr. Özalper’e hoş geldin demek için bir yemek tertip etti. Yemeğe, üniversitemiz Özel Kalem Müdürü Şakir Çetin ile çok sayıda SBMYO personeli katıldı.

Çalışma arkadaşlarına nazik davranışları için teşekkür eden Dr. Şengül, “Bayrak yarışı olarak gördüğüm yöneticilik görevini, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulunu daha iyi noktalara taşıyacağına inandığım Dr. Mehmet Özalper’e devrederken ona ve yüksekokuldaki bütün arkadaşlarıma çalışmalarında muvaffakiyetler diliyorum.” dedi.

SBMYO Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mehmet Özalper de yüksekokula verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettiği Dr. Şengül’e akademik hayatında başarılar dileyerek SBMYO personelinin ortaklaşa aldığı armağanı takdim etti.